Företagsflytt Örebro

Professionell och smidig företagsflytt i Örebro

Att flytta sitt företag kan vara ett tidsödande och jobbigt projekt – men genom att anlita proffs kan det gå väldigt smidigt. Med hjälp av oss på Flyttfirma Örebro slipper du själv tänka på företagsflytt checklista och all annan planering som krävs.

När du anlitar oss för din företagsflytt i Örebro med omnejd kan du räkna med att vi hanterar alla företagets föremål med varsamhet. Vi har personal som är erfarna av att förflytta både ömtåliga och farliga saker och kan därför assistera ditt företag oavsett vad ni arbetar med.
Vi är specialiserade på att flytta företag i Örebro, Karlskoga, Kumla och Arboga med omnejd. Du kan också anlita oss för flyttstädning.
Kontorsarbetare flyttar till nytt kontor

Boka ett kostnadsfritt besök för att planera din företagsflytt

Vi hjälper gärna till med din företagsflytt Örebro

Företagsflytt är en av våra specialiteter och inget arbete är för stort eller litet. Har det blivit dags att expandera företaget och flytta till större lokaler? Eller ska ni utöka er verksamhet ytterligare? Oavsett anledningen till flytten kan det vara skönt för dig att slippa dra det tunga lasset själv. Vi erbjuder prisvärd flytthjälp och allt du behöver göra är att kontakta oss via formuläret nedan så kan vi boka ett besök eller diskutera era behov.

  Man som äger flyttfirma

  100 % nöjdhetsgaranti

  Det är du som kund som är vårt fokus genom hela arbetet och vi är så säkra på att du kommer bli nöjd med vårt arbete att vi har 100 % nöjdhetsgaranti på utfört arbete. Om du mot förmodan skulle bli missnöjd är det bara att kontakta oss.

  Lång erfarenhet av att flytta åt företag

  Flyttkartonger flyttas in i nytt lager
  Kvinna ringer flyttfirma
  flyttkartonger i ett vitt rum
  Vi är en flyttfirma med mångårig erfarenhet och som har flyttat åt många företag tidigare. Ditt företags saker är i säkra händer med oss. Oavsett om du har en bilfirma, ett industriföretag eller en stor lagerverksamhet har vi den kunskap som krävs för att utföra en säker flytt. Tack vare vår långa erfarenhet av en stor mängd olika flyttarbeten kan du lita på att arbetet utförs såväl snabbt som säkert. Vi lyssnar gärna på dina specifika instruktioner och låter dig vara delaktig i vårt arbete från början till slut. Om du är intresserad av en högkvalitativ företagsflytt i Örebro med omnejd är vi rätt firma för dig.

  Kundernas åsikter om våra tjänster

  Läs våra omdömen om företagsflytt

  Jag behövde flytta mitt företag i silverindustrin till bättre anpassade lokaler och anlitade då Flyttfirma Örebro. Deras kompetens och kunskap är enorm och jag är otroligt nöjd med deras arbete.
  Måns Björk
  Flytta min industri
  Mitt lager började bli för litet och jag valde då att flytta till större lokaler med hjälp av Flyttfirma Örebro. De skötte arbetet riktigt snabbt och till ett mycket fördelaktigt pris.
  Gunnar Asp
  Flytt av lagerverksamhet
  Jag valde att flytta min advokatbyrå till fräschare lokaler och med Flyttfirma Örebro gick det lätt. De hjälpte också till med flyttstädningen efteråt och det gamla kontoret blev skinande rent.
  Petter Nilsson
  Kontorsflytt

  Företagsflytt i Örebro med rätt försäkringar och utbildningar

  Kompetenta och erfarna

  På Flyttfirma Örebro har vi lagt stor vikt på att ha bra försäkringar och utbildad personal för att du som kund ska kunna känna dig trygg. När man flyttar åt företag är det viktigt att ha kunskap om olika verksamheter och hur olika saker ska hanteras på bästa sätt vilket våra anställda har. Om du önskar professionell företagsflytt Örebro av kompetent personal med lång erfarenhet bör du välja oss. Vi har dessutom ett stort miljöfokus och våra fordon drivs av bränsle som är snällt mot miljön. Ditt företags saker hanteras varsamt och du är välkommen att vara delaktig i arbetet från början till slut för att du ska kunna känna dig trygg.