Senaste inläggen

Senaste inläggen

Flytta Snabbt
Flytta snabbt utan att få ont i ryggen
by Anders/ on 20 Mar 2024

Flytta snabbt utan att få ont i ryggen

Att flytta snabbt kan vara både spännande och stressande, särskilt när det gäller att hantera tunga möbler och lådor. En av de vanligaste klagomålen efter en flytt är ryggont, men med rätt tekniker och försiktighetsåtgärder kan du undvika detta. Nedan följer tips för att flytta snabbt utan att riskera ryggskador. Tips för att skona ryggen när du flyttar Lyftteknik: Använd alltid rätt lyftteknik när du hanterar tunga föremål. Böj knäna och håll ryggen rak när du lyfter.

Flytta Hemifrån
Flytta Hemifrån: Tips och Råd för en Smidig Flyttupplevelse
by Anders/ on 10 Jan 2024

Flytta Hemifrån: Tips och Råd för en Smidig Flyttupplevelse

Att flytta hemifrån är en spännande milstolpe i livet, men det kan också vara en utmanande process. För att göra övergången så smidig som möjligt är det viktigt att planera och förbereda sig noggrant. Här är några användbara tips att tänka på när du står inför flytten och hur du tar hand om din sportutrustning på bästa sätt. Skapa en Flyttplan Innan du börjar packa är det viktigt att skapa en detaljerad flyttplan.

Flytta Utomlands
Så ska du tänka kring flyttfirma utomlands
by Anders/ on 30 Jul 2023

Så ska du tänka kring flyttfirma utomlands

Om du ska flytta till utlandet måste du kanske anlita en flyttfirma utomlands. Det finns också svenska flyttfirmor som sköter utlandsflyttar. Det är till exempel viktigt att du jämför olika flyttfirmor för att se vem som kan ge dig det bästa erbjudandet. Du bör även kolla upp vilka regler och lagar som gäller i det landet du ska flytta till. Då slipper du hamna i en situation där du känner dig lurad.

Billig Flyttfirma
Hitta en billig flyttfirma
by Anders/ on 24 Aug 2022

Hitta en billig flyttfirma

Att flytta kan vara väldigt krävande och stressigt. Därför kan en Flyttfirma Örebro hjälpa dig med hela flytten. Målet med en flytt brukar vara att hitta en kompetent och billig flyttfirma som kan packa in och transportera dina lådor och möbler på bästa sätt. En del kan även hjälpa till att packa ner och packa upp lådorna om du ber dem. Det är perfekt om du inte har tid eller ork.

Flytthjälp
Fördelar med att anställa en flyttfirma
by Anders/ on 30 Jul 2022

Fördelar med att anställa en flyttfirma

Att flytta är sällan eller aldrig lätt, och även om man kanske tror att man inte äger särskilt mycket så brukar det bli ett ordentligt lass när det väl är dags! Då kan man behöva lite flytthjälp i form av en flyttfirma. Fördelarna med att anställa en Flyttfirma i Örebro är just att man sparar tid och ansträngning, då flyttfirman kan hjälpa till att planera flytten, bistå med förpackningsmaterial, paketering och transport.

Flyttstäd
Hitta bra flyttstäd Örebro
by Anders/ on 14 Apr 2022

Hitta bra flyttstäd Örebro

När du ska flytta vill du kanske ha hjälp med flyttstädningen? Det sparar dig mycket tid samtidigt som du slipper oroa dig för besiktningen. Du kan med fördel kontakta en Flyttfirma i Örebro som även erbjuder flyttstäd Örebro. De flesta flyttfirmor erbjuder nämligen en kombination av båda delarna. De flesta vill bara fokusera på att komma i ordning i sin nya bostad och inte behöva städa ur det gamla. Det får du då hjälp med.

Flytthjälp
Minimera riskerna vid flytt av piano
by Anders/ on 04 Sep 2021

Minimera riskerna vid flytt av piano

Om du skall flytta pianot själv finns det vissa saker du kan göra för att minimera riskerna. Pianoflyttning och annan tunghantering är bland det svåraste och mest krävande i en flytt. Det vanligaste är att man anlitar några flyttgubbar som är specialutbildade i tunghantering. Det krävs specialutbildning eftersom riskerna att skada sig är väldigt höga. Vi på Flyttfirma i Örebro hjälper dig med tunghantering och pianoflytt, men om du har bestämt dig för att göra det själv kan vi ge dig några goda råd så du inte skadar varken din rygg eller pianot.

Flytthjälp
Välj rätt flyttbolag när det är dags att flytta
by Anders/ on 31 Aug 2021

Välj rätt flyttbolag när det är dags att flytta

Det är ofta mycket att stå i när det är dags att flytta och det behövs alltid hjälp. Det är relativt enkelt att hitta flytthjälp på nätet men priset och kvaliteten kan variera mycket. Betalar du för flytthjälpen är det viktigt att du väljer rätt från början. Vi på Flyttfirma Örebro är en billig flyttfirma med hög kvalitet. Du kan dessutom utnyttja RUT-avdraget när du anlitar både städbolag och flytthjälp.

Flyttstäd
Vad innebär flyttstädning?
by Anders/ on 26 Feb 2021

Vad innebär flyttstädning?

Vad innebär flyttstädning? Den frågan ställs ofta till oss och då tillsammans med frågan: Vad ingår i flyttstäd? En flyttstädning villa eller lägenhet innebär att allting rengörs - med allting menar vi spis, kylskåp, under badkar och allt annat som behövs rengöras. Även fönsterputsning och avtorkning av väggar och dörrar ingår. Efter en flyttstädning ska den som ska flytta in känna att hemmet är väldigt rent och fräscht - de ska känna sig nöjda helt enkelt.