Tjänster Flyttfirma Örebro

Tjänster Flyttfirma Örebro

Flyttstädning

Flyttstädning

Vi erbjuder flyttstädning till såväl privatpersoner som företag. När du anlitar oss sker all städning med miljövänliga rengöringsmedel och vi är alltid minst två på plats. Vår långa erfarenhet gör att vi snabbt kan utföra ett bra arbete.

Läs mer om flyttstädning i Örebro

Begär offert
Företagsflytt

Företagsflytt

Vi har erfarenhet av företagsflytt inom alla verksamhetsområden. En företagsflytt kan vara krävande men med vår hjälp går det smidigt. Vi har erfarenhet av flytt inom industri, lager, kontor och mer.

Läs mer om företagsflytt i Örebro.

Begär offert
Flytthjälp

Flytthjälp

Flytthjälp är vår specialitet som flyttfirma och vi erbjuder högkvalitativa flyttjänster till mycket fördelaktigt pris. Du som kund är alltid i fokus och vi tror på ett nära samarbete med dig som kund. Det viktigaste är att du blir nöjd med arbetet.

Läs mer om flytthjälp i Örebro.

Begär offert
Läs kundernas omdömen

Så tycker tidigare kunder

Jag och min man anlitade Flyttfirma Örebro för både flytthjälp och flyttstädning och fick ett mycket bra prisförslag som stämde överens med slutpriset. Arbetet utfördes mycket väl och vi kände oss väldigt inkluderade från början till slut.

Berit Karlsson
Flytthjälp och flyttstädning

När kontoret blev för litet för mitt IT-företag behövde vi flytta och det var en självklarhet att anlita flyttfirma för det. De var väldigt noggranna när de flyttade alla saker och speciellt elektroniken. Jag är mycket nöjd.

Sune Svensson
Kontorsflytt

När jag skulle utöka verksamheten i min bilverkstad behövde jag flytta till större och bättre lokaler vilket Flyttfirma Örebro hjälpte mig med. De skötte arbetet mycket bra och dessutom till bra pris.

Ali Muhammed
Företagsflytt

Ett fullt försäkrat företag med F-skattesedel

Vi har heltäckande försäkringar och utbildad personal

Begär Offert