Flyttstädning Örebro

Flyttstädning Örebro

Miljövänlig flyttstädning i Örebro

Miljövänlig flyttstädning i Örebro

Vi på Flyttfirma Örebro erbjuder miljövänlig flyttstädning i Örebro med omnejd. När det kommer till vårt flyttstädning Örebro pris är det mycket konkurrenskraftigt och givetvis kan du nyttja RUT-avdraget för våra tjänster. Vårt företag har lång erfarenhet och utbildade lokalvårdare inriktade på flyttstäd.

När du anlitar oss för flyttstädning i Örebro kan du i lugn och ro komma i ordning i ditt nya hem och lämna städningen av det gamla boendet till oss. Dessutom använder vi enbart miljövänliga rengöringsmedel och tar med oss alla städtillbehör själv.

Förutom flyttstäd Örebro erbjuder vi också våra tjänster i Arboga, Kumla och Karlskoga samt andra platser i närheten av Örebro, som är vår utgångspunkt.

Offert flyttstäd

Professionell flyttstädning för privatpersoner och företag

Vår erfarenhet inom flyttstädning sträcker sig till både hem- och företagsstädning – oavsett om det handlar om lager, kontor eller industri. Kunderna är alltid nöjda med arbetet vi utfört.Hos oss får du miljövänlig flyttstädning som gör gott både för miljön och människorna och vi tar själva med oss allt som behövs för arbetet.Tack vare vår kompetens och långa erfarenhet kan du känna dig trygg med att de som ska flytta in efter dig kommer att vara nöjda med städningen. Det är alltid mer än en person på plats för att arbetet ska gå snabbt och smidigt.Vi är ditt bästa val när du behöver flyttstädning i Örebro. Inget arbete är för stort eller litet för oss.

Här kan du läsa några omdömen om flyttstädning

Vad tycker våra tidigare kunder?

När jag flyttade från min tvårummare valde jag att anlita Flyttfirma Örebro för att ta hand om städningen. Jag fick mycket beröm av hyresvärden för den perfekta städningen och dessutom var kostnaden väldigt fördelaktig.

Sadia Malik
Flyttstädning lägenhet

När mitt företag skulle flytta till större kontor valde vi att ta hjälp av Flyttfirma Örebro för städningen. Trots att vi hade väldigt stora lokaler blev de snabbt klara med arbetet och de utförde sitt jobb mycket väl.

Josef Qvist
Flyttstädning av företagslokaler

När jag och min fru skulle flytta från vår villa efter 50 år anlitade vi Flyttfirma Örebro för att städa. De gjorde rent i alla vinklar och vrår och husköparna var mycket nöjda med resultatet.

Bertil Olofsson
Flyttstädning villa

Flyttstädning i Örebro av certifierade lokalvårdare

Behörig och professionell personal

På Flyttfirma Örebro får du hjälp av behörig och professionell personal. Vi skickar alltid den som är bäst lämpad för just det du behöver hjälp med.All vår städpersonal är utbildade och certifierade lokalvårdare och några är specialiserade på städning av företagslokaler. På så sätt kan du räkna med att arbetet utförs säkert och korrekt.Vårt arbete med flyttstädning Örebro är alltid miljövänligt och av hög kvalitet för att du som kund och de som ska flytta in efter dig ska bli nöjda. Vi har givetvis också de försäkringar som krävs för att kunna utföra arbetet. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss för din flyttstädning.

Begär offert