Om oss

Om oss

Anlita högkvalitativ och professionell flytthjälp i Örebro

Anlita högkvalitativ och professionell flytthjälp i Örebro

Vi är en flyttfirma i Örebro med gott rykte och många nöjda kunder. Oavsett om du behöver hjälp med flytt eller flyttstädning är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra anställda är erfarna flyttgubbar med rätt kompetens för att hantera dina föremål varsamt.

Vår långa erfarenhet av flytt och städ Örebro gör att vi snabbt och smidigt både planerar och utför ditt arbete – alltid till ett mycket fördelaktigt pris. Våra tjänster riktar sig till såväl privatpersoner som företag inom alla verksamhetsområden. Miljö och hållbarhet står alltid i fokus när du anlitar oss. Som kund hos oss är du alltid delaktig i arbetet och din nöjdhet är vår prio ett.

Begär Offert
Kompetent och erfaren personal

Kompetent och erfaren personal

Oavsett om du behöver hjälp av flyttgubbar för att ta dina saker från plats A till B eller om du behöver hjälp med flyttstädning kan du känna dig trygg med att personalen på Flyttfirma Örebro både är kompetent och erfaren. Vårt mål är att din upplevelse ska bli så bra som möjligt och vi har alltid en öppen kommunikation med våra kunder för att de ska känna sig trygga. Givetvis har vi de försäkringar som krävs för att utföra arbetet på ett säkert sätt och all vår personal har den utbildning som krävs.

Begär Offert

Snabb och smidig flytt av kompetent personal

Vi har lång erfarenhet av såväl företagsflytt som flytthjälp till privatpersoner och vårt mål är alltid att utföra arbetet på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt samtidigt som det ska ske varsamt. Vid flytt brukar vi vara minst tre personer och vid flyttstädning är det alltid två lokalvårdare som utför arbetet. I planeringsstadiet går vi igenom vad du vill ha ut av vårt samarbete och vårt mål är alltid att du ska känna dig trygg med oss.

Våra försäkringar för flytthjälp i Örebro

Vi har alla försäkringar som krävs för flytthjälp

Begär Offert