Upptäck fördelarna vakuumförpackning! Vid vakuumförpackning sugs luften ut ur vakuumpåsen, vilken sedan svetsas ihop. Med en bra vakuummaskin som denna sköts processen automatiskt och resultatet blir en tät och luftfri förpackning vilket ger längre hållbarhet för dina livsmedel! Med vakuumförpackning kan du: Förlänga hållbarheten och minska matsvinn Marinera fisk, kött och grönsaker på ett effektivt sätt Skydda livsmedel som ska frysas mot frysbränna Få maten att behålla sin färg, textur och smak längre Helautomatisk maskin av professionell klass Den här maskinen från tyska Caso är av ypperlig klass och är det perfekta valet för dig som vill ha en riktigt bra maskin av hög kvalitet och med enastående funktioner till ett riktigt bra pris! Det självklara valet för dig som upptäckt eller vill börja prova sous vide-matlagning! Variabel svetstid för förpackning av särskilt fuktiga eller torra råvaror - speciellt användbart för sous vide-kockar! SVS-system vilket låter dig ställa in vakuumstyrkan själv Maximalt vakuum på -0,8 bar (90%) Hög vakuumhastighet på så mycket som 12L/minut Dubbla svetstrådar för ännu mer hållbara förpackningar Elektronisk temperaturkontroll Vakuumkammare som är löstagbar Foliebox för förvaring av vakuumrullar - dra bara ut rullen till önskad längd och skär av med folieskäraren när du är klar! Uttag för slang för att vakuumförpacka i avsedda behållare VC 300 Pro har en bra storlek och klarar påsar och rullar med en maxbredd på hela 30 cm. Kan användas med alla längder. Kommer med en slang för förpackning i behållare och 2 st vakuumrullar av högsta kvalitet. Effekt: 120 W Vikt: 1,9 kg Mått: 38 x 9 x 26 cm